4 листопада

17:40

На сайті ЦВК нарешті з'явились результати першого туру виборів у Кіровограді. Тут до другого туру вийшли кандидат від БПП Андрій Райкович та самовисуванець Артем Стрижаков.

Цікава ситуація склалась із Ужгородом — на сайті ЦВК досі нема офіційних результатів, лише повідомляється, що у місті призначено другий тур. За попередніми даними, до нього вийшли Богдан Андріїв (секретар міськради) та самовисуванець Сергій Ратушняк.

Таким чином, другий тур виборів пройде у 29 містах. Крім цього, наразі залишається невизначеною доля виборів у двох містах Донеччини — Маріуполі та Красноармійську.

3 листопада

20:00

На Чернівці очікує другий тур виборів міського голови, у якому зійдуться чинний мер Олексій Каспрук, який набрав 38,6% голосів, і висуванець від партії "Рідне місто" Віталій Міхайлішин, який набрав 26,7%.

17:30

Кандидат на посаду міського голови Херсона, колишній мер цього міста від Партії Регіонів Володимир Сальдо вирішив зняти свою кандидатуру, хоча й вийшов в другий тур.

2 листопада

21:00

У Києві оголосили результат виборів до міської ради: "Блок Петра Порошенка "Солідарність" отримає 52 мандати, Об'єднання "Самопоміч" — 22, ВО "Батьківщина" — 17, "Єдність" — 15, ВО "Свобода" — 14.

13:15

У Дніпропетровську та Черкасах офіційно оголошено другий тур виборів.

За крісло мера Дніпропетровська позмагаються Олександр Вілкул від "Опозиційного блоку" та Борис Філатов від УКРОПу.

У Черкасах у другий тур виборів вийшли Сергій Одарич від Партії вільних демократів та Анатолій Бондаренко від "Батьківщини".

31 жовтня

21:00

Другий тур буде і у Рівному. У цьому місті чинний мер Володимир Хомко набрав 38,85% голосів, цього недостатньо, щоб перемогти у першому турі. Його суперником 15 листопада буде висуванець від партії "Громадський контроль" Дмитро Якимець

15:50

У ЦВК оприлюднили офіційні результати виборів міського голови Тернополя. Тут беззаперечну перемогу здобув чинний мер від ВО "Свобода" Сергій Надал, який отримав 57,9% голосів. Таким чином, у цьому обласному центрі другий тур виборів не знадобиться.

Натомість у Житомирі місцевим жителям доведеться ще раз прийти на виборчі дільниці та обрати кращого серед двох кандидатур: Сергія Сухомлина (заступник чинного мера, висунутий БПП "Солідарність"), який набрав 27,7% голосів, і представника "Батьківщини" Любові Цимбалюк, за яку проголосували 25,5%.

Зовсім трохи не вистачило Сергію Моргунову, аби стати міським головою Вінниці — у першому турі за нього проголосували 48,2% голосів. Його суперником стане представниця "Батьківщини" Людмила Щербаківська, яку підтримали 13,58% вінничан.

15:40

У Херсоні визначились двоє претендентів на посаду міського голови: це чинний мер Володимир Миколаєнко та колишній голова Херсона Володимир Сальдо, реєстрація якого на місцевих виборах супроводжувалась низкою скандалів. У переможця Миколаєнка — 23,64% голосів.

00:23

Геннадія Кернеса офіційно оголосили переможцем на виборах харківського мера.

30 жовтня

22:48

За крісло мера Запоріжжя боротимуться головний інженер "Запоріжсталі" Володимир Буряк і народний депутат, ректор одного з місцевих вишів Микола Фролов.

21.37

Сєверодонецьк також чекає другий тур. Максимальну кількість голосів виборців набрав діючий мер, самовисуванець Валентин Казанов — 26,4% голосів виборців.

Його суперник, також самовисуванець Володимир Грицишин набрав 23,1% голосів.

19.45

У Чернігові чинний мер позмагається за крісло у другому турі з нардепом .

Так, висуванець від партії "Наш край" Олександр Соколов отримав 33,7% голосів виборців.

Водночас, кандидат від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", народний депутат Владислав Атрошенко набрав 23,3% голосів.

18:20

У Полтаві та Луцьку визначилися учасники другого туру виборів мера:

Полтава — чинний міський голова Олександр Мамай (партія "Совість України") та Андрій Матковський (Блок Петра Порошенка "Солідарність").

Луцьк — чинний мер Микола Романюк ("Блок Петра Порошенка "Солідарність") та висуванець УКРОПу Олександр Товстенюк.

Мерами трьох міст обласного значення Волинської області — Володимира-Волинського, Нововолинська та Ковеля — стали чинні міські голови.

18:00

У другий тур виборів мера Миколаєва вийшли Ігор Дятлов (висуванець "Опозиційного блоку") і Олександр Сенкевич (кандидат від "Самопомочі").

16:12

Вже визначився лідер мерської гонки у Бурштині, Івано-Франківська область. Там, новим мером стане самовисуванець Роксолана Джура.

16:10

Другий тур виборів буде і в Івано-Франківську. Там за представника БПП проголосували 27,5% виборців. Представник "Свободи" набрав 23,3% голосів.

16:04

Порахували бюлетені і в Сумах. Там кандидат він "Батьківщини" Олександр Лисенко набрав 45,7% голосів виборців. Його конкурентом у другому турі виборів стане кандидат від "Волі народу" Єпіфанов Анатолій — за нього віддали голос 13,6% виборців.

15:43

У Києві ДВК опрацювала 100% бюлетенів. За Кличка проголосували 353,3 тисячі киян (40,5%). Березу підтримали 77,03 тисячі виборців. А на 3 місці опинився колишній мер столиці Олександр Омельченко — 73,72 тисячі голосів. Це означає, що у столиці пройде другий тур виборів мера.

11:22

У Києві вже підрахували 88% протоколів. Лідером на перегонах за посаду мера Києва є чинний мер Віталій Кличко. У другий тур, за попередніми даними, виходить Борислав Береза.

29 жовтня

16:20

У Хмельницькому у першому турі виборів найбільшу кількість голосів набрав висуванець від ВО "Свобода" Олександр Симчишин. За нього проголосували 24,2% голосів виборців. У самовисуванця Костянтина Чернилевського — 23,6% голосів.

За результатами опрацювання 100% протоколів визначився переможець на виборах мера міста Славута Хмельницької області. Ним став чинний мер Василь Сидор, який набрав 67,5% голосів виборців.

14:02

Трьох лідерів мерських перегонів назвали на Дніпропетровщині. Так, в Орджонікідзе виграв заступник мера Олександр Шаповал. За нього проголосували 57,1% виборців.

В Марганці мером стане представник Опозиційного блоку Олена Жадько, вона набрала 23,9% голосів.

У Верхівцевому переміг самовисуванець Василь Залужний, набравши 41,2% виборців.

13:48

Опрацювали 100% протоколів у Рубіжному, що на Луганщині. "Опозиційний блок" там отримує 25 місць у міськраді, "Солідарність", "Батьківщина" та "Справедливість" по 3 місця .

13:44

На Київщині, у місті Славутич найбільше мандатів до міськради отримала партія "Опозиційний блок". На другому місці партія "Наш край".

На виборах голови міськради переміг секретар міської ради Юрій Фомічов. Він набрав 52,8% голосів.

11:18

У трьох містах на Донеччині перемогли безпартійні кандидати-самовисуванці.

У Добропіллі переміг селищний голова Новодонецького Андрій Аксьонов, який набрав 68,9% голосів виборців.

В Угледарі переміг чинний глава місцевої військово-цивільної адміністрації Андрій Силич, набравши 41,6% голосів виборців.

А у селищі Селидове також переміг чинний мер Віктор Ремізов, набравши 45,5% голосів виборців.

11:10

Визначились мери двох міст на Луганщині. Так, у Сватовому переміг самовисуванець, чинний мер Євген Рибалко. У Привіллі найбільше голосів набрав електрослюсар місцевої шахти ім.Капустіна ПАТ "Лисичанськвугілля" Максим Гура.

10:57

Міським головою Мукачевого став син нардепа Віктора Балоги Андрій. Згідно з підрахунком 100% голосів, Балога набрав 54,4%. На другому місці опинився Іван Чубірко, за нього проголосували 26,5% виборців.

28 жовтня

17:00

Станом на 17:00 28 жовтня обрано 11 міських голів:

Хмільник (Вінницька область) — самовисуванець Сергій Редчик.

Очаків (Миколаївська область) - самовисуванець Сергій Бичков.

Южне (Одеська область) — самовисуванець Володимир Новацький.

Сміла (Черкаська область) — самовисуванець Олексій Цибко.

Прилуки (Чернігівська область) — кандидат від "Батьківщини" Ольга Попенко.

Також обрано 6 мерів у містах районного значення.

7:20

У Києві розпочали приймати офіційні протоколи про результати виборів мера столиці, а також депутатів міськради. Першими надійшли документи з Печерського району столиці. Зокрема, на мерських виборах лідирує Віталій Кличко та Сергій Гусовський — 13640 і 3851 голосів відповідно, а серед партій 5%-ий бар'єр на всіх округах Печерська долають лише 5 партій, досить несподівано у цю п'ятірку потрапив "ДемАльянс".

27 жовтня

22:05

Чинного мера Одеси Геннадія Труханова переобрали на посаду міського голови. На виборах він набрав майже 139 тис. голосів виборців (52,9%).

21:32

На виборах міського голови Трускавця перемагає кандидат від партії "Самопоміч" Андрій Кульчинський. За даними міської виборчої комісії, Кульчинський набирає 39% голосів.

16:00

ЦВК назвала прізвище першого міського голови, обраного на цьогорічних місцевих виборах. Тепер місто Хмільник, що на Вінничині, очолюватиме самовисуванець Редчик Сергій Борисович, який набрав 35,8% голосів.

26 жовтня

22:04

Як випливає з попередніх даних, пропрезидентська політична сила "Блок Петра Порошенка" перемогла щонайменше у 10 областях України та має шанс поборотись за 8 мерських крісел у обласних центрах, зокрема Віталій Кличко лідирує у першому турі в столиці.

Також непогані результати продемонстрували "Опозиційний блок" (перемоги у щонайменше 3 областях і вихід у другий тур у мерських перегонах у Дніпропетровську, Запоріжжі та Миколаєві) та "Самопоміч" (окрім Андрія Садового у Львові шанси на другий тур зберігають Сергій Гусовський у Києві та Олександр Сенкевич у Миколаєві).

Водночас у виборчих комісіях не поспішають називати імена переможців, тож попередні дані все ще можуть змінитись.

Інфографіка: Український кризовий медіа-центр

19:20

У ЦВК оприлюднили перші офіційні результати місцевих виборів. Станом на 19:15 понеділка, 26 жовтня, у Центрвиборчкомі назвали прізвища 40 сільських голів — з них 13 обрано у Полтавській області, ще 8 — у Харківській та Чернівецькій областях. 31 з них — самовисуванці.