За словами голови ВР, 14 жовтня відбудеться останнє засідання Верховної Ради VII скликання, і "якщо не буде підстав для скликання позачергового засідання", парламент зможе прийняти необхідні і дуже важливі для країни рішення. Зокрема, мова йдеться про мобілізацію народних депутатів.

Це і питання боротьби з корупцією, і багатостраждальний, але дуже важливий закон про прокуратуру, і закон про боротьбу з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, це і питання соціального захисту наших громадян і багато інших законопроектів, — повідомив Турчинов

Також він додав, що ці закони надзвичайно актуальні, і суспільство наполягає на їх ухваленні, а на піку виборчих перегонів є багато бажаючих підняти свій рейтинг черговими штурмами і облогою парламенту.

Парламент здатний ефективно працювати і приймати рішення навіть в останні дні своєї роботи, єдине, — йому не потрібно заважати. Спроби блокування або зриву засідання будуть мати лише один наслідок — зрив прийняття таких необхідних для країни рішень , — підкреслив Турчинов.