"Ми будемо стояти доти, доки вони не дадуть нам відповідь на наші вимоги. Зараз ми підемо і повернемося о 18 годині, коли нам обіцяли дати відповідь. Якщо наші вимоги не будуть виконані, ми будемо стояти доти, доки не зможемо захистити вибір народу", – сказав Арсеній Яценюк.
Водночас, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок додав, що це буде безстрокова акція.

"Ми не лише в кабінетах відстоюватимемо результати, але і розраховуємо на підтримку громадян. Це буде загальноукраїнська акція протесту", – заявив він.

У свою чергу, Віталій Кличко відзначив, що наразі єдиного узгодженого плану дій немає.

"Але в нас одна мета – не допустити фальсифікації і обрання людей через спотворення волі народу. Щодо того, які в нас будуть дії. Будемо вирішувати по ситуації", – каже Кличко.

Також Кличко запевнив, що жодної проплаченої людини на площі немає й на прохання одного із кореспондентів він почав кликати людей і питати, хто їх привіз на акцію протесту, та ніхто не заявив, що отримав гроші, а деякі додали, що їх відвезли до ЦВК за власні гроші організованим автобусом.

До слова, раніше повідомлялося, що значна частина учасників мітингу проти фальсифікації на парламентських виборах, який проходить біля Центральної виборчої комісії, розійшлися.