Варто зазначити, що активісти Партії регіонів планують провести в цей день антифашистський марш.

Опозиціонери та регіонали могли перетнутися лише в одній точці - на Європейській площі, але тепер маршрути опонентів можуть скласти таким чином, що вони підуть назустріч один одному.

Раніше передбачали, що мітинг у рамках кампанії "Вставай, Україно!" почнеться на Європейській площі, після чого опозиція направиться у бік Софійської площі, де хода мала завершитися. Тепер в маршруті з'явилися нові пункти: Адміністрація Президента й Верховна Рада.

"Ми зрозуміли, що просто йти на Софійську площу - це програш, який викличе критику учасників мітингу. Тому ми вирішили змінити маршрут і піти до адміністрації президента й Верховної ради, а вже звідти на Софійську площу", - сказав представник партії "Батьківщина".

Нагадаємо, Партія регіонів заявила про намір провести 18 травня у Києві заключну частину антифашистського маршу "В Європу без фашистів".

За словами лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, ПР ще місяць тому запланувала проведення акції у столиці в один день із опозицією і відмовлятися від неї не збирається, додавши, що мета цих акцій різна.