До Центральної виборчої комісії протоколи доставили голова окружної виборчої комісії № 223 Ольга Гагаріна (фракція "БЮТ-Батьківщина"), її заступник Анастасія Примак ("Союз анархістів України) та двоє членів комісії.

За процедурою, результати голосування, внесені до паперових протоколів, повинні бути оголошені на засіданні ЦВК, яке сьогодні розпочнеться о 16.00, та звірені з результатами опрацювання електронних протоколів.

Відповідно до даних електронної системи "Вибори-2012", у багатомандатному окрузі Партію регіонів підтримали 13,86% виборців, "Батьківщину" – 28,98%, "УДАР" – 23,45%, КПУ – 8,46%, ВО "Свобода" – 18,67%.

В одномандатному ж окрузі лідирує самовисуванець Віктор Пилипишин за підтримки 27,57% виборців. Свого найближчого конкурента – представника ВО "Свобода" Юрія Левченка - він випереджає лише на 0,45%, тобто на 442 голоси виборців.

До слова, опозиція судиться з Центральною виборчою комісією за скандальний округ у Первомайську на Миколаївщині, на якому ЦВК не може встановити результати голосування.