Я думаю, що Партія регіонів не тільки зобов'язана піти на вибори і захистити інтереси людей, які страждають (на Донбасі - "24"), у Партії регіонів великая політична місія – повернути Україні стабільність і мир,
— заявила політик.

Водночас, народний депутат вважає, що в парламенті немає політичної волі змінити виборчу систему напередодні позачергових парламентських виборів.

"За яким законом будуть проводитися вибори - покаже ситуація. Можливо, за ці дні, які працюватиме парламент, вдасться прийняти якісь інші закони (зміни до виборчого законодавства – "24"). Але я не бачу на це політичної волі. Я бачу політичну волю тільки на одне - за будь-яку ціну взяти більшість в українському парламенті", — сказала вона, відповідаючи на питання, чи зможе парламент внести зміни до закону про вибори народних депутатів, тим самим змінивши виборчу систему.

Між тим, на уточнююче запитання, в разі, якщо зазначений законопроект буде винесений на розгляд Верховної Ради, чи підтримає його фракція Партії регіонів, Герман зазначила, що для цього в парламенті "є більшість".

До слова, Глава Центральної виборчої комісії України Михайло Охендовський заявив, що позачергові парламентські вибори пройдуть також і на сході країни.