"За цей час я переконався, що Сергій Леонідович уміє брати на себе. Не ховається за спини, а уміє брати на себе", - каже прем'єр-міністр України, голова ПР Микола Азаров.

"Коли я побачив, що Президент Янукович готовий брати на себе непопулярні рішення і відповідати за ці рішення - то я готовий розпочати цю дискусію", - каже віце-прем'єр-міністр України, голова партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко.

Серед задекларованих цілей майбутньої об’єднаної сили - реформи в країні. Щоправда, єдиного бачення цих реформ, зокрема, в газовій сфері - поки немає.

"Ми повинні там збільшити конкуренцію і залучити стратегічних інвесторів", - каже віце-прем'єр-міністр України, голова партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко.

"Сергій Леонідович забуває про те, що ми приєдналися до Європейської хартії, взяли зобов’язання і потрібно їх виконувати", - каже прем'єр-міністр України, голова ПР Микола Азаров.

Об’єднатися дві політичні партії встигнуть за 2 місяці, - прогнозує Микола Азаров. У Регіонах задоволені майбутнім підсиленням.

"Коли ви будете разом - вам нічого не страшно, а коли ви будете окремо - вас по одному переламають. Тому завжди в труднощі, коли виклики перед державою, варто бути разом і я вважаю, що це гарний приклад об’єднання для багатьох політсил і для тих, хто традиційно не міг об’єднатися", - каже член ПР, радник Президента України Ганна Герман.

У Регіонах прогнозують - не лише "Сильна Україна", а й інші малі партії приєднаються до правлячої - вже у новому політичному сезоні.