Сама Оробець розповідає, що всіх працівників замкнули у приміщенні. Невідомі представилися охоронцям працівниками УБОЗу, а всередині вже показували посвідчення податкової міліції.

На місце події прибув колега Оробець - нардеп Андрій Парубій. Він прорвався всередину офісу, вхід до якого заблокували шафою.

“В керівника підприємства був забраний телефон, просто вирваний телефон. Коли вони забігли в приміщення, і він пробував передзвонити, наголошую, вони зайшли в приміщення, не показавши посвідчень, і він намагався передзвонити для того, щоб викликати просто міліцію, на нього був здійснений напад безпосередньо слідчими представниками, які йому викрутили руки і просто вирвали телефон від нього. І перших кілька хвилини, як я зрозумів, з думки колективу, вони взагалі то трактували, як напад невідомих бандитів, які забігли в приміщення з невідомою ціллю”, - розповів народний депутат, представник Об'єднаної опозиції “Батьківщина” Андрій Парубій.

Пізніше Оробець повідомила - на її мобільний зателефонували з прихованого номера та запропонували "вирішити питання шляхом політичних переговорів".

Як відомо, раніше про тиск заявляли і представники політичної партії "УДАР". За словами 5-го номеру списку партії Віталія Ковальчука, вони зафіксували факти тиску на новообраних "мажоритарників" і "списочників".