Про це він сказав в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", повідомляє прес-служба "Народного фронту".

Сьогодні ми чуємо багато докорів, що у нас армія в 200 тисяч осіб, яка не може впоратись. Але це не зовсім так — деякі частини зовсім неукомплектовані, частини протиповітряної оборони, які є, мають техніку 60-х років, про це можна багато говорити, бо це мій профіль. Але якщо говорити в державному контексті — ми всі маємо мобілізуватись, щоб виправити ситуацію,
— зауважив Пашинський.

Нардеп зазначив, що він особисто вважає, що воєнний стан доцільно вводити, коли Росія почне широкомасштабну континентальну війну, і тоді ж оголошувати загальну мобілізацію.

На сьогоднішній день введення воєнного стану з точки зору тактики, наприклад, під аеропортом Донецька чи Дебальцевого, нам ніяких плюсів не дає. Від того, що ми введемо воєнний стан, ми не отримаємо ні танки, ні артилерію, ні нових солдат, нічого. Що ми втратимо? Очевидно, що якась частина населення буде в паніці, у нас будуть фінансові проблеми, ми розбалансуємо нашу систему,
— сказав він.

Сергій Пашинський переконує, що зараз у Президента та Генштабу є всі ресурси, якими вони можуть оперувати для оборони держави.

До слова, офіційний представник військового крила НАТО підполковник Джей Дженсон повідомив, що у нього є свідчення поставок Росією військ і озброєння бойовикам на сході України.