Наприкінці зими особливо необхідними є вітамінізовані продукти. Саме тому “Перша приватна броварня” передала дитячим будинкам-інтернатам по всій Україні майже 36 000 літрів натурального вітамінізованого соку.

Саме зараз в такий тяжкий економічний період багато інтернатів зменшили фінансування на харчування. А отримати в меню вітамінну продукцію, яка зараз так потрібна для здоров'я, я думаю, що це дуже мудра і правильна ідея. Тому ми охопили цією акцією всю Україну, в кожній області будинки-інтернати отримують ці соки, - розповідає Марина Криса, Президент благодійного фонду "Товариство "Приятелі дітей".

Також компанія не залишилась осторонь проблем вимушених переселенців зі східних областей, передавши в два київські центри, де вони тимчасово мешкають, понад 1000 літрів соку.

Це така спільна акція з "Першою Приватною Броварнею" - подарувати діткам вітаміни, подарувати настрій, здоров'я, - відзначив Костянтин Голубятніков, Голова Наглядової ради Благодійного фонду "Благомай".

Загалом з початку року “Перша приватна броварня” передала на благодійність майже 55 тисяч літрів натурального вітамінізованого соку.