Вони всіляко хочуть зробити так, щоб у нас тривали вбивства, заворушення, щоб країна розірвалася. Але ми зобов’язані все зробити, як влада, так і опозиція, щоб країна була єдина, щоб люди перестали вбивати один одного! Щоб у нас не було причин виходити на майдани. У нас має бути цивілізована, демократична країна, – сказав Андрій Клюєв в коментарі УНН.

Голова АП каже, що у вівторок була анонсована мирна хода, але мітингувальники почали використовувати палиці і каміння, а потім ледь не вбили усіх працівників офісу ПР.

Читайте також: Ми не сприймаємо нічого, крім відставки Януковича, — Автомайдан

Я вів з ними (опозиціонерами, – "24") перемовини, я бачив по очах їхнє бажання завершити протистояння, а вони бачили наше бажання досягти миру. Все вже було нормально, йшов мирний процес, всі заспокоїлися. Вони запевнили, що у вівторок буде мирна хода. Але раптом у хід пішли палиці і цегла, офіс Партії регіонів мало не спалили з усіма співробітниками, двох людей вбили. Жінки були змушені ховатися на даху, інакше вони б згоріли! Дикість!, – обурюється Клюєв.

Він закликав усіх громадян до миру і запевнив, що нікому не потрібні жодні посади, якщо на вулицях гинуть люди.

До слова, один із сотників Самооборони виголосив зі сцени Майдану ультиматум, який полягав у тому, що лідери опозиції повинні вимагати відставки Президента Віктора Януковича.