Як повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я Криму, за попередньою інформацією медиків, причиною смерті став гострий серцевий напад. Особу людини наразі встановлюють.

“По медичну допомогу в районі Верховної Ради АРК сьогодні звернулися 11 осіб (з підвищеним артеріальним тиском, головним болем, травмою колінного суглоба, черепно-мозковою травмою, тахікардією та аритмією, болями та забоєм грудної клітини, закритим переломом ребер”, - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, протистояння під ВР Криму сьогодні тривають з самого ранку. Через проведення позачергової сесії Верховної Ради АР Крим під її стінами зібралось два мітинги. Місцевий Євромайдан та прихильників приєднання півострова до Росії розділяв кордон міліції.

Серед мітингувальників від проросійських організацій були постраждалі: одного чоловіка схопило серце, його вивели під руки, в іншого — до крові розбите обличчя.

Потім кримські татари зайшли до будівлі парламенту Криму, вимагаючи зустріч із сепаратистами. Та незабаром представник президента в Криму Віктор Плакида та глава Меджлісу Рефат Чубаров переконали протестувальників залишити будівлю.

Як відомо, позачергова сесія ВР АРК мала відбутися о 15:00.