Очільник МВС Віталій Захарченко перервав відпустку, він зустрівся з декількома депутатами та представниками громади Врадіївки.

До людей, які мітингували під Міністерством, Віталій Захарченко не вийшов. Мовляв, хода жителів Врадіївки до Києва політизована, і показав присутнім відео з Інтернету, на якому, нібито, активісти КУПР та УНА-УНСО вимагають100 тисяч доларів за те, що не приведуть жителів Врадіївки під стіни МВС.

Згодом ходаки з Врадіївки пішли до Майдану Незалежності. На відміну від мітингу під МВС, тут обійшлись без опозиційної символіки. Мовляв, за попередньою домовленістю організаторів з політиками, хода не мала стати піар-кампанією.

Попри відсутність партійних масовок, на мітингу зібралось майже три сотні протестувальників проти міліцейського свавілля з усіх куточків країни. Крім того, на Майдан прийшла і друга частина Врадіївської ходи.

Учасники ходи вимагають відставки міністра внутрішніх справ, переатестації всіх правоохоронців та звільнення політв’язнів. Мітинг на Майдані триватиме, поки вимоги активістів не будуть виконані, - запевнили організатори Врадіївської ходи.