Про це він сказав в кулуарах парламенту, передає УНН.

За його словами, Майдан чекає на результати завершення переговорів між владою та опозицією про прийняття закону про амністію. Однак мову про те, щоб люди розійшлись з Майдану та звільнили захоплені будівлі, можна буде вести лише після повної відставки уряду та Президента.

“Після прийняття закону про амністію ми зможемо продовжувати переговори і повернутися до тих вимог, з якими люди сходились на Майдан. Ми будемо добиватися відставки уряду та Януковича та підписання Угоди про асоціацію, які можуть реалізовуватись поетапно. Але це є ключовими вимогами Майдану. Це те, з чого розпочинався Майдан”, - повідомив Парубій.

Він також наголосив, що Майдан вимагає розпуску “Беркуту” та покарання винних у загибелі активістів.

Читайте також: Головним кроком стане повна зміна влади і вибори Президента, - Кличко

“Звичайно, що підписання Угоди про асоціацію та відставка Януковича є останнім етапом, якого хочуть досягти мітингувальники, після чого вони зможуть піти додому”, - резюмував комендант Майдану.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада мала розглянути так званий законопроект про амністію. Зранку в парламенті зареєстрували два таких законопроекти. Наразі опозиція і більшість у парламенті поки не прийшли до єдиного варіанту законопроекту про амністію.