Між Щастям та Смілим на Луганщині терористи створили зелений коридор, і зараз всі українські бійці у безпеці. Десантників перекинули до Лисичанська, а нацгвардійців — спочатку до Попасної, а згодом до Ізюма. Вояки вкрай виснажені. Всім надають медичну та психологічну допомогу.

Зараз блокпост під контролем терористів. Загалом за час блокади 32-го блокпосту загинуло 10 українських військових, але це попередні дані, які озвучує Радбез. Крім того є зниклі безвісти.

В оточенні терористів, у нелюдських умовах українські військові перебували близько тижня. Спроба прорватися провалилась. Кілька разів їм намагалися доправити підкріплення, та терористи і російські найманці розбивали колону допомоги. Востаннє терористи розбили український військовий конвой напередодні. Тоді загинуло чимало бійців АТО. Декого бойовики взяли у полон.

Раніше керівництво АТО і РНБО факт оточення блокпосту заперечували. Мовляв, ділянка – проблемна, але допомога та провізія надходять вчасно. На позиції було близько 100 армійців. Навколо – терористи розташували установки "Град" та важку бронетехніку. Разом із сепаратистами там стоять російські військові, чеченські і сербські найманці та донські казаки.