Про це заявив заступник командувача АТО, полковник Валентин Федичев, повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Плотницький гарячково шукає способи отримання "індульгенції" і порятунку від майбутнього гніву ошуканих луганчан,
— зазначив Федичев.

За його словами, захист від цього гніву сепаратист бачить виключно за "частоколом" російських багнетів і навіть боїться своїх місцевих бойовиків.

"Плотницький "молиться" на кожну чергову колону з російським озброєнням і бойовою технікою, а також з російськими солдатами. Він панічно боїться, що хтось чи щось може перешкодити цьому", — підкреслив полковник.

Читайте також: "Казаки" розігнали мітинг невдоволених пенсіонерів

Силовик повідомив, що нещодавно голова "ЛНР", з метою встановлення повного особистого контролю над захопленим прикордонним пунктом "Довжанський", наказав роззброїти бойовиків, які там перебували.

"Плотницькому вкрай необхідно зараз своє "вікно" в Росію. Час його "режиму" на Луганщині невблаганно спливає, треба готуватися "драпати" і вивозити награбоване",— пояснив Федичев.

КОММЕНТАРИЙ ПОЛКОВНИКА ВАЛЕНТИНА ФЕДИЧЕВА О СИТУАЦИИ В ЗОНЕ АТО ЗА 16.04.2015 «Уважаемые граждане Украины – жители Дон...

Posted by Пресс-служба Донецкой облгосадминистрации on 16 квітня 2015 р.

Нагадаємо, у штабі АТО повідомили, що незаконні озброєні угрупування планують операцію з захоплення села Трохізбенки, що на Луганщині, на 18-19 квітня.