“Коли я дивився на процес виборів, у мене волосся ставало дибки. За всі попередні вибори не було такої цинічності фальсифікацій, як на цих. Вся Луганська область сфальсифікована повністю… У всій Луганській і Донецькій областях, як під кальку, передруковувалися протоколи”, - сказав Шахов в ефірі “Шустер LIVE”.

За його словами, ОВК “тримали оборону” чотири дні. Потім проукраїнських членів окружкомів “почали виштовхувати члени Партії регіонів і садили на їхні місця “своїх людей”, які не приймали присягу і підписували протоколи.

Шахов розповів, що міліція ніяк не реагувала на порушення, адже вона залишилася такою, якою була при Януковичі.

Партія регіонів продала списки проукраїнських патріотів, які перебували в цих комісіях, людям почали дзвонити із “ЛНР”, пропонували за кожну голову по сто тисяч доларів,
- розповів кандидат у депутати.

Наразі, за словами Шахова, усі проукраїнські сили “збирають підписи під зверненням в суди” із зафіксованими порушеннями.

Як відомо, в Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що напруженою залишається обстановка в 4 окружних виборчих комісіях Луганської області. Досі не порахували голоси у двох ОВК на Донеччині.