Про це повідомляє видання "0629" з посиланням на джерело в батальйоні "Дніпро-1".

До цього населеного пункту з півночі підступили сили терористів з "ДНР". Крім того, з боку Росії туди увійшла військова техніка – близько 30 танків. Силами бійців батальйонів було знищено 5-6 танків.

Ведеться обстріл по житловим будинкам. Жителі сидять у підвалах. Також ведеться обстріл житлових будинків у місті Новоазовськ.

Що стосується Маріуполя - територія від Новоазовська до Маріуполя повністю захищена. Але прорив техніки можливий. Крім того, у батальйону є інформація, що можлива атака на місто кримської групи зі сторони моря.

Ми просимо всіх, хто готовий стати на захист міста, терміново йти до військкоматів, — сказали в батальйоні "Дніпро-1", — Потрібні добровольці, потрібна допомога людей. Ситуація дуже серйозна.

Крім того, в батальйоні "Дніпро-1" відзначили, що жінкам з дітьми краще покинути Новоазовськ і Маріуполь. Перебувати в цих містах наразі небезпечно.

Нагадаємо, колона російської військової техніки, яка спробувала зробити прорив з території Росії в районі Новоазовська, була розчленована.