"Станом на вчорашній вечір була така домовленість: сьогодні ще працюють і переговорна група, і експерти для того, щоб вийти на єдиний варіант законопроекту, який би прийняли і для опозиції, і для представників більшості", — сказав він у кулуарах парламенту.

Мірошниченко зазначив, що опозиція наполягає на безумовній амністії затриманих активістів, а більшість пропонує умови, при яких після прийняття закону звільнять адміністративні будівлі.

Регіонал додав, що опозиція висловила готовність звільнити кілька приміщень на першому етапі, зокрема, органи місцевого самоврядування та виконавчої влади.

"Проте Будинок профспілок і Жовтневий палац вони не бачать звільненим, вулицю Хрещатик вони не бачать звільненою зараз. І тому запропонували виключити зі списку деякі об'єкти", — сказав він.

Мірошниченко додав, що сторони намагатимуться вийти на спільне рішення, однак якщо не вдасться, то на розгляд парламенту виставлять два проекти закону від більшості і від опозиції, і який набере більшу кількість голосів, той і буде діяти.

Народні обранці таки зібралися у сесійній залі Верховної Ради. Зареєструвалися 402 нардепи. Спікер Володимир Рибак оголосив друге пленарне засідання позачергової сесії ВР відкритим.

Як відомо, сьогодні депутати повинні розглянути законопроект про амністію активістів масових протестів.