Як сказав журналістам швейцарський співак Вінсент Біглер, що записував разом з Каро пісню, вона померла ще 17 листопада. А перед цим їй надавали допомогу щодо важкого респіраторного захворювання. Щоправда, додав Біглер, точної причини смерті він не знає. Незрозуміло також, чому треба було стільки часу на те, щоб стало відомо про смерть моделі.

За словами однієї з колег моделі, Ізабель Каро померла після повернення до Франції з Токіо, куди їздила по роботі. Близькі та друзі поховали її в Парижі в листопаді. У 2007 році Ізабель Каро знялася оголеною для плакатів, що демонструють ризик навмисного недоїдання, на яке йдуть багато юних дівчат, що сподіваються скинути вагу і домогтися успіху в модельному бізнесі.

Однак ця кампанія соціальної реклами в деяких країнах була заборонена: настільки шокуючими виявилися фотографії. Каро, зріст якої був 165 см, за повідомленнями преси, важила 32 кг.

"Я вирішила, що це буде для мене можливістю використати власні страждання для того, щоб донести до людей мою думку. Показати, чим є насправді худорба і небезпеку, яку вона створює. Ця небезпека - смерть", - казала модель.