Про це глава держави написав у Facebook після того, як заслухав доповідь Генерального прокурора Віталія Яреми та тимчасово виконуючого обов’язки міністра внутрішніх справ Василя Паскала про хід розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди в Донецькій області.

“Дав доручення створити гарячу лінію при Міністерстві внутрішніх справ, яка зобов’язана повідомляти про стан здоров’я військовослужбовців, які потрапили в ДТП. Також доручив створити спеціальну комісію для з’ясування причин та встановлення винних в автокатастрофі та загибелі людей”, - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, 5 січня близько 19.00 год на відрізку траси Київ-Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули та отримали травми військовослужбовці Національної гвардії України.

Станом на 12:00 6 січня кількість загиблих у ДТП поблизу міста Артемівська становить 12 осіб, постраждав також 21 військовослужбовець Національної гвардії України.

Головна військова прокуратура розслідує аварію на Донеччині.

Нацгвардія назвала імена бійців, які загинули 5 січня під час здійснення ротації в зоні АТО.

Троє бійців АТО, які постраждали в результаті ДТП 5 січня під Артемівському Донецької області, перебувають у важкому стані в медустановах Харкова.