Мовляв, бюлетні одночасно вкинуло двоє виборців.

Читайте також: До 16:00 у Севастополі проголосувало 17,8% виборців

Жінка, яка за словами ОПОРИ вкинула два бюлетні, відмовилася називати кандидата, якого представляє.

На двох дільницях журналісти газети "Точка опори" (ОПОРА не реєструвала своїх членів спостерігачами, а журналістами від цієї газети) повідомили про порушення порядку розміщення інформаційних плакатів про кандидатів у нардепи.

Читайте також: Роботу ОПОРИ в Севастополі ЦВК вважає нелегітимною. ОПОРА не згідна

На виборчій дільниці № 850025 в селі Тилове складено акт про порушення виборчого законодавства: мовляв, біля виборчої дільниці були плакати з агітацією за кандидата від КПУ Василя Пархоменка. Однак члени ОПОРИ таких плакатів там не помітили.

Прес-служба УДАРу повідомила, що нардепа від цієї політсили Марію Іонову не зареєстрували спостерігачем на дільниці №50 в Севастополі.

А рух "Спільна справа" відзначає, що чи не найсерйознішим порушенням є те, що виборчі комісії в більшості сформовані з представників Партії регіонів.

Нагадаємо, ще вранці на довиборах у Севастополі були зафіксовані перші порушення: члени комісії мали намір видати виборцям бюлетні на підставі ксерокопії паспорту чи пенсійних посвідчень.

Довибори до Верховної Ради проходять у Севастополі, оскільки попередній переможець, депутат від Партії регіонів Павло Лебедєв призначений Міністром оборони. Тож він склав повноваження депутата.