Серед залізних агрументів – євроінтеграційний поступ офіційного Києва та злагоджена робота Президента та Уряду, яка повинна гарантувати майбутні інвестиції з-за кордону.

Цілком логічно, що більшість з представлених інвесторів на зустрічі є членами європейської бізнес-асоціації. Відтак меседж від Президента бізнесмени сприйняли схвально.

Далі – слово за Прем'єром. Арсеній Яценюк у звичній для нього експресивній манері обіцяв інвесторам боротися з корупцією, зробити Україну енергонезалежною від Росії, впровадити нову систему оподаткування. А найголовніше – зупинити агресію на Сході і відновити суверенітет України. Адже, за словами прем'єра, усі проблеми, в тому числі і інвестиційні, через експансію Кремля.

Однак обіцянки української влади не одразу переконали майбітніх кредиторів. В першу чергу через те що півроку тому вони чули ці самі речі, а віз і нині там.

Про що домовились за зачиненими дверима влада та бізнес – не озвучили. Проте за словами самих майбутніх інвесторів результатом вже є і те що присутній діалог на рівних.