Про це повідомили джерела в одній із прикордонних частин.

Як хочете, називайте це – ультиматумом чи ні, але якщо нашим хлопцям не прийде жодної допомоги, то прийдуть прикордонники,
— сказав співрозмовник.

За його словами, терористи знову підтягують свої сили туди і готують штурм.

"Загін у Луганську вже більше півтори доби в оточенні. Дотепер жодної наземної допомоги не було, була тільки повітряна допомога. Прилетіли гелікоптери, "підчистили" і полетіли. Хлопці там перебувають у вкрай важкому положенні. Гімн грає, хлопці відстрілюються", — розповів співрозмовник.

Він додав, що за інформацією служби з надзвичайних ситуацій, з колишньої 5-ої пожежної частини викрали великий артилерійський тягач, який замінували і готують до виїзду на загін, щоб розбомбити ворота частини.

"А хлопцям у загоні потрібна наземна підтримка, "повітря" теж, але робота ускладнюється розташуванням частини. Із двох сторін посадка, поле, і житлові квартали з 9-поверховими будинками. У квартирах і на дахах засіли снайпери. Вони позачиняли людей у кімнатах і не випускають, щоб ними прикриватися", — додав він.

Станом на зараз, в оточенні з'явилося набагато більше людей. Снайпери вночі обстрілювали наших прикордонників з житлових квартир.

Нагадаємо, вже більше доби на Луганщині, українські прикордонники перебувають в облозі терористів.