На сайті телеканалу розміщене повідомлення про те, що після затримання співробіниками СБУ зв'язок з працівницями LifeNews пропав, а про місце їхнього перебування зараз нічого не відомо.

"Ми їхали на зйомку — на запис інтерв'ю з агроекспертом — і викликали таксі до станції метро "Площа Льва Толстого". Коли ми сіли в машину, до нас підсіли двоє чоловіків, вони показали посвідчення і представилися співробітниками СБУ, – заявили представниці LifeNews по телефону.

Співробітники СБУ начебто хотіли задати знімальній групі російського телеканалу калька запитань про останні події на площі, тому що "в СБУ надійшов дзвінок про закладену бомбу".

"Нас попросили бути свідками. Ми сказали, що нічого не бачили, але нам сказали, що нам треба поїхати в головну будівлю Служби безпеки України, щоб відповісти на кілька запитань. Нам пообіцяли показати якийсь відеозапис, на якому ми ніби присутні і тому могли щось бачити", — процитував телеканал своїх співробітників.

До слова, під час проведення АТО військова контррозвідка СБУ затримала на Луганщині російського найманця, який був механіком-водієм бронетехніки терористів.