Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його даними, авіація Збройних Сил України нанесла 5 авіаційних ударів по опорних пунктах незаконних збройних формувань, мінометним і вогневим позиціям, базам і таборам бойовиків.

Військовою авіацією було знищено дві мінометні батареї, два танки, три БТР, чимала кількість автомобільної техніки і боєприпасів. Також в районі населеного пункту Гольмівський знищений базовий табір бойовиків, а в районі міста Перевальськ - опорний пункт з двома танками, 10 броньованими машинами, п’ятнадцятьма одиницями автомобільної техніки. Знищено близько 500 бойовиків,
— інформує Селезньов

Крім того, зазначає речник АТО, У районі міста Дзержинськ знищена потужна база бойовиків. За попередніми оцінками, там знищено до 500 бойовиків. Пошкоджено 2 бронетранспортери.

Також був виявлений і знищений опорний пункт бойовиків в районі міста Ізварине. "Завдяки таким діям сили АТО зміцнили свої позиції в районі кордону поблизу пункту пропуску Ізварине, що, в свою чергу, сприяє встановленню повного контролю над державним кордоном України", — додав Селезньов.

Завдяки впевненим і активним діям, майстерності льотного складу створюються передумови для повного розгрому незаконних збройних формувань на території України,
— наголосив речник АТО

Раніше повідомлялось, що сили авіації Збройних сил України нанесли чергові точні авіаудари по позиціях бойовиків. Знищено бази, бронегрупа та 2 БТРи терористів.