На рахунку майора Людмили Павличенко понад 3 сотні вбитих фашистів. Ця жінка фактично змінила хід 2 світової війни. Принаймні в цьому переконують автори фільму "Незламна" - біографічної стрічки про українську снайперку Людмилу Павличенко.

Я щаслива, що ця картина в моїй кар'єрі є, я цим пишаюся, я щаслива, що саме в цей страшний час ми були разом, жодного питання не було, якого ми не вирішили, ми про все це говорили, безумовно, але не було питань, де б ми не домовилися, а значить це все можливо,
— розповідає акторка Юлія Пересільд.

Режисер стрічки каже, стосунки в українсько-російській команді могли б стати прикладом для керівників держав. Проте через політичну ситуацію не обійшлося без кадрових втрат. Російська художниця-гример побоялася їхати в Україну на зйомки, а з української сторони один з учасників знімальної групи відмовився від роботи через назву - "Битва за Севастополь" – саме під такою назвою стрічка виходить у Росії. в Україні, натомість, враховуючи складну політичну ситуацію, назву змінено на "Незламну".

Бюджет фільму рекордний для України – 5 мільйонів доларів. Україна забезпечила 70 відсотків коштів. Вже 2 квітня фільм можна буде побачити в кінотеатрах України.