У Москві передача вийде в ефір 28 лютого в 21:50 (19:50 за Києвом) за московським часом, проте фрагменти запису можна послухати вже зараз.

Жиріновський звинуватив Пугачову і всіх артистів в цілому в продажності, а вона у відповідь назвала його "ганьбою країни".

"Я думала, що ви політик, хитра людина, а ви просто клоун і псих", — заявила Пугачова.

"Я такий, який я є. В цьому моя принадність", — парирував Жириновський.

"Ви, артисти, як останні повії лягайте під будь-якого керівника за гроші! Ви лягли під Єльцина, під Путіна, під Медведєва! Завтра я увійду в Кремль і буду на вас плювати!" — заявив політик, як видно маючи на увазі той факт, що Алла Пугачова виступає довіреною особою Михайла Прохорова на президентських виборах.

Коли Пугачова спробувала перебити Жиріновського, а ведучий програми попередив її, що зараз "по закону" час його виступу, лідер ЛДПР заявив: "Вона не розуміє цього, вона законів не читає. У неї закон один — змінювати чоловіків щоп’ять хвилин".

Згодом Жиріновський звинуватив у продажності весь телеканал "Росія-1", на якому вийде в ефір передача.

"Якщо вашому каналу Прохоров заплатив, щоб у цій передачі він отримав більше голосів. Він давно все проплатив. І в Кремлі, і народу", — сказав Жиріновський.

«Жириновський проти Прохорова. До обов’язкового перегляду. Зіткнення Жиріновського і Пугачової стане класикою».
— @VRSoloviev

Глава передвиборного штабу Прохорова Антон Красовський в Facebook зауважив, що "ніколи не бачив, щоб так хамили Аллі Пугачовій".

Передвиборчі дебати на російському ТБ проходять з середини лютого. Остання перед виборами трансляція дебатів вийде 2 березня. Вибори Президента Росії пройдуть 4 березня. У них, крім Жиріновського і Прохорова, візьмуть участь Геннадій Зюганов, Сергій Миронов і Володимир Путін.