Про це розповіла адвокат дружини Гонгадзе Валентина Теличенко.

"Пукач визнав свою вину частково, він не заперечує той факт, що Георгій Гонгадзе фактично загинув від його рук, під час допиту, на мою думку, Пукач годував нас байкою про те, що Георгій Гонгадзе, Олексій Подольський та Олена Притула починаючи з 1997 року готували державний переворот і він врятував Україну, вбивши одного із таких замовників", - каже адвокат М.Гонгадзе Валентина Теличенко.

Також Олексій Пукач заявив, що немає відношення до знищення документів щодо спостереження за Георгієм Гонгадзе. На суді Олексій Пукач ще раз назвав імена замовників вбивства журналіста та розказав про деякі зустрічі з ними.

"Він казав, що після того, як я вбив Гонгадзе, він зустрічався з Кравченко, він його викликав, на цій зустрічі був Литвин, і Кравченко його представив Литвину - це той самий хлопець - начальник нашої розвідки, який вивіз і вбив Гонгадзе, на що Литвин сказав - я дуже добре знаю, і Кравченко запевняв Литвина, що ми віддані президенту", - каже журналіст, постраждалий у справі Олексій Подольський.

Однак адвокат Валентина Теличенко переконує, що одних лише показів Пукача щодо замовлення вбивства недостатньо. А інших начебто слідство і не шукало. Зазначимо, справу і надалі розглядають у закритому режимі. Вже у середу Пукач у суді відповідатиме на питання держобвинувачення та захисту.