Про це на своїй сторінці в Facebook написав Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

Завтра парламент розгляне низку важливих законів та постанов. Зокрема на розгляд буде внесено звернення до Ради Безпеки ООН та Ради ЄС щодо введення в Україну миротворців для забезпечення миру, що стане ефективним механізмом припинення російської агресії,
— зазначив він.

Окрім цього, Рада завтра планує розглянути межі територій Донбасу, на яких буде здійснюватись особливий порядок.

"Наголошую, цей особливий порядок буде здійснюватись тільки після проведення демократичних виборів до місцевих органів влади, за українськими законами і відповідно до міжнародних стандартів, виборів, які будуть визнані світовою спільнотою як вільні, демократичні і прозорі", — підкреслив Гройсман.

Також парламент планує прийняти закон про військові навчання за участю іноземних військових в 2015 році, що посприяє підвищенню боєздатності нашої армії. Рада також у вівторок розгляне законопроекти від Президента, які стосуються закупівель медикаментів, що допоможе подолати корупцію в цій галузі і зробити імпортні ліки дешевшими.

Нагадаємо, у секретаріаті ООН в п'ятницю, 13 березня, підтвердили отримання від Києва попереднього запиту про розміщення миротворців на сході України.

Президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект постанови про звернення до Ради безпеки ООН і Рада Європейського Союзу про розгортання на території країни міжнародної операції з підтримки миру і безпеки.