Про це він сказав в ефірі "5 каналу", передає прес-служба оборонного відомства.

"Раніше терористи навіть не розуміли, що таке "Бук-М1", ПЗРК. Та на сьогодні у них цього достатньо. Наприклад, нещодавно у Слов’янську нами було вилучено три КамАЗи із найновітнішою зброєю, яка потрапила до рук терористів саме з території Російської Федерації. Частина цієї зброї передана терористам з військових частин Збройних Сил України, які після анексії Криму були захоплені російськими військовими", - повідомив він.

Читайте також: Російські "Гради" бомбили територію України, — фотодокази США

Міністр наголосив, що чим більше наступає українська армія, тим більше оснащуються терористи, не без допомоги північного сусіда.

"Сьогодні Росія відкрито підтримує терористів, і не просто підтримує - вона активно провокує всі процеси, які відбуваються, вона застосовує силу, застосовує зброю, перекидає російських найманців на територію України", - зазначив генерал-полковник Гелетей.

Урядовець наголосив, що Україна буде боротися до перемоги.

"Ми хочемо миру, і готові за нього боротися. Той, хто не складе зброю, не підніме руки - буде знищений", - наголосив генерал-полковник.

Нагадаємо, терористи протягом сьогоднішнього дня чинили шалений опір бійцям АТО, які звужували кільце довкола них. Разом з тим бойовики зазнали вагомих втрат в живій силі та бойовій техніці.