Про це повідомляє Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Доукомплектування відбувається в основному за рахунок перекидання російських найманців і солдатів-контрактників армії РФ зі складу зведених тактичних груп, розгорнутих на кордоні.

Продовжується посилення артилерійської складової бандформувань і угруповання російських військ. Протягом останніх двох діб, як мінімум, 2 дивізіони ствольної артилерії (152-мм гаубиці "МСТА-Б", 122-мм гаубиці Д-30) прибули в окуповані райони Донбасу. Крім того, зростаючими темпами триває підвезення боєприпасів, а також інших предметів постачання з Росії.

У зв'язку з істотними втратами підрозділів спеціального призначення Збройних сил РФ на Донбас перекидаються підрозділи спецпризначення Внутрішніх військ МВС РФ. Ідентифіковані бійці спецпідрозділів ВВ МВС Росії:

- 7-го загону спеціального призначення "Росич" (Новочеркаськ),
- 15-го загону спеціального призначення "Вятич" (Армавір),
- 17-го загону спеціального призначення "Едельвейс" (Мінеральні Води),
- 107-ї бригади ВВ МВС (Владивосток).

У ряді населених пунктів Донбасу (Торез, Ровеньки, Сніжне, Красний Луч) терористи продовжують проводити "мобілізаційні заходи" в так звану "Армію Новоросії". Заходи проводяться озброєними бойовиками на ряді підприємств і шахт регіону в примусовому порядку.

Нагадаємо, за словами речника прес-центру АТО Олексія Дмитрашківського, терористи вивезли на звалище 2 самоскиди з трупами.