Про це під час прес-конференції сказав президент РФ Володимир Путін, передає УНН.

У борг Росія вже нічого постачати не буде. По-перше, потрібна певна дисципліна споживача. Адже рівень збирання, скажімо, в Україні дуже низький, набагато нижчий, ніж у Росії, та й вартість, ціна досить низька,
— сказав президент РФ.

Як відомо, Володимир Путін сьогодні повідомив, що Україна на сьогоднішній день має сплатити РФ 4,5 мільярдів доларів за газ, який вона взяла в Росії.

"За нашими підрахунками в цілому Україна винна нам за газ як мінімум 5,5 мільярдів доларів, якщо рахувати квітень, травень, червень Україна мала платити по 485 доларів (за тисячу кубометрів — "24"). Але ми заднім числом готові перерахувати цю цифру зі знижкою у 100 доларів. Тоді вийде, що загальна сума заборгованості 4,5 мільярди доларів. І це при тому, що ми йдемо на зустріч", — зазначив Путін.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін заявив про прогрес у переговорах з Україною по газовому питанні за підсумками переговорів у Мілані.

Як відомо, Президент України Петро Порошенко заявив, що на переговорах з президентом РФ не вдалося досягти практичного результату щодо вирішення газового питання.