Про це написала заступник генерального директора каналу з інформаційної політики Ліля Буджурова на своїй сторінці в Facebook.

О 17:55 силовики у супроводі бойових хлопців з автоматами покинули територію телеканалу ATR, прихопивши з собою частину архіву і дані з особистих комп'ютерів співробітників. Спасибі всім, хто був з нами в цей тривожний день, за підтримку. Підозрюю, вона нам ще знадобиться,
— повідомила вона.

В свою чергу офіційний представник СК РФ Володимир Маркін повідомив, що слідчі в Криму проводять обшук з метою вилучення відеоматеріалу про мітинг 26 лютого 2014 року, під час якого загинуло двоє учасників.

"У слідства є дані про наявність відеоматеріалу зазначених подій в телекомпанії ATR. Ці відеозаписи мають істотне доказове значення для розслідування кримінальної справи, проте представники зазначеної телекомпанії відмовилися надати їх на вимогу слідчого", — сказав Маркін.

Нагадаємо, російські силовики проводять обшук на першому кримськотатарському телеканалі ATR в Сімферополі. Причиною появи правоохоронців на телеканалі став намір Слідчого комітету РФ вилучити відеоматеріали, відзняті ATR під час подій 26-27 лютого 2014 року,