Окрім того, він зареєстрував законопроект №4007-2 "Про визнання такими, що втратили чинність Законів України прийнятих Верховною Радою України 16 січня 2014 року, голосування по яких відбулось з порушенням Регламенту Верховної Ради України і які обмежують конституційні права і свободи людини".

У свою чергу, нардеп від УДАРу Микола Паламарчук зареєстрував Проект Закону "Про статус осіб, які постраждали під час проведення мирних зібрань, гарантії їх соціального захисту" (№4017)

Інформація про реєстрацію цих законопроектів присутня на сайті Верховної Ради України (за 25 січня), щоправда, тексти документів наразі відсутні.

Нагадаємо, вчора, 24 січня, спікер парламенту Володимир Рибак повідомив, що нардеп від Партії регіонів Микола Рудьковський написав заяву про вихід із фракції. На думку регіонала Володимира Олійника, вихід Рудьковського з фракції зумовлений і тим, що він, на противагу рішенню фракції ПР не пропонувати законодавчі ініціативи на цю тему, розробив законопроект про дозвіл на виїзд ув’язнених для лікування за кордон.