Вона і досі голодує. Не їсть більше 80-ти днів. Німецькі лікарі раніше заявили, що 6-8-го березня настане критичний момент, після якого Надія, якщо продовжить голодування, або помре, або стане калікою.

Зараз в українки серйозні проблеми зі шлунком та жовчним міхуром. Телеканалу новин "24" Марк Фейгін повідомив, що українська бранка обіцяє не допустити крайньої межі. Аби їй не стало зовсім погано — таки споживатиме їжу.

"На що вона сказала: "дай мені термін, якщо я зрозумію, що далі я себе не контролюю, то дотримаю обіцянку і ми повернемося до цієї розмови, я не доведу до того, щоб бути безсилою перед медиками, які займатимуться примусовим годуванням", — сказав Марк Фейгін.

Нагадаємо, у Москві сьогодні продовжиться суд над Надією Савченко. Басманний суд розгляне скаргу адвокатів української льотчиці про її імунітет як делегата ПАРЄ.

Додамо, засідання басманного суду щодо скарги адвокатів Надії Савченко про її імунітет, як делегата ПАРЄ, хотіли провести в закрито. Про це у Twitter повідомив Микола Полозов.