Про це повідомляє Twitter "Грани.ру", на якому вели трансляцію із зали суду.

Московський міський суд за підсумками розгляду залишив постанову суду першої інстанції без зміни, апеляційну скаргу захисту українки — без задоволення.

"Суддя Васюнін відхилив скаргу Савченко, залишивши її під арештом", — пишуть Грани.ру

Сама Савченко заявила, що вона була викрадена і незаконно вивезена в Росію, і всі дії РФ — незаконні.

"По-перше, мене викрали і незаконно перевезли в РФ. По-друге, я військовополонена, тому будь-які дії РФ є незаконними та фарсом".

Адвокат Надії Савченко, Марк Фейгін, заявив, що захист передав в суд докази про те, що Савченко потрапила в полон до того часу, як загинули російські журналісти.

Також адвокат додав, що за півроку в СІЗО здоров'я Савченко помітно погіршився.

"Останнім часом у моєї підзахисної з'явилися болі незрозумілої етіології, пов'язані із захворюваннями отоларингології. Її і зараз відвідує лікар. Її здоров'я після майже піврічного перебування в стінах ізолятора помітно погіршився", — наголосив Фейгін.

В свою чергу слідчий наполягав на продовженні утримування Савченко за гратами, оскільки вона "не має житла, роботи чи сім'ї в Росії, таким чином вона може продовжувати злочинну діяльність".

Зрештою Савченко заявила, що вона продовжить голодування, доки не повернеться в Україну, оскільки це єдиний метод боротьби, який в неї залишився.

Нагадаємо, на суд у Москві в справі української льотчиці Надії Савченко допустили депутатів Верховної Ради України.