Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Під час спецоперації затримано організаторів і членів цієї групи, які діяли в тилу сил АТО, її ватажка на прізвисько "Кочегар" – Невару Є.В. 01.04.1967 р.н., та Бистрицького В.С 12.01.1979 р.н . на прізвисько "Архар"", — йдеться у повідомленні.

За інформацією прес–служби, затримані причетні до збройних нападів на українських військових сил АТО, в результаті яких загинули та дістали поранення десятки українських силовиків.

"Встановлено, що саме ці бойовики підірвали залізничні колії на перегоні станцій Букино-Святогірськ, а також знищили 1 БМП, 3 БТР, 8 авто "Урал" і "Хаммер" ВСУ, за що отримали з рук Ігоря Гіркіна (Стрілка) Георгіївські хрести ІV класу", — повідомляє прес-центр.

У відомстві також зазначили, що у членів озброєної групи силовики вилучили автоматичну зброю, снайперську гвинтівку, реактивний і ручний протитанкові гранатомети, гранати, боєприпаси, тепловізор та вибухівку.

"На даний момент вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження, затримання та притягнення до кримінальної відповідальності інших учасників терористичної групи", — додали в СБУ.

ї

Нагадаємо, голова СБУ Валентин Наливайченко назвав питанням національної безпеки України отримання інформації про плани і фінансування операції "Золота осінь" із дестабілізації ситуації у 8 областях України.