"Встановлено, що житель м. Селидове Донецької області пройшов навчання в "школі" диверсантів у м. Донецьк, де отримав навички підривника. З червня 2014 року зловмисник у складі терористичних бандформувань брав участь у бойових діях проти підрозділів ЗСУ, ососбисто постачав зброю та боєприпаси на блокпости терористів поблизу сіл Карлівка та Нейталово. З його показів, зброю він отримував у ватажка горлівського угрупування "ДНР" Бєзлера. За його сприяння бойовикам було доставлено десятки автоматів Калашникова з набоями, гранати, 10 РПГ", — йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Ще один затриманий бойовик – житель м. Красний Лиман, зі зброєю в руках чергував на блокпосту терористів під час окупації смт Дробишеве, здійснював огляд автотранспорту та перевірку документів водіїв транспортних засобів, тероризував місцевих жителів.

Стосовно затриманих тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, наперердодні в Артемівському районі Донецької області співробітники Служби безпеки України вилучили арсенал зброї та боєприпасів терористичної організації "ДНР"