"Дмитро був не охоронцем, а інженером із охорони праці. Там він опинився випадково, зайшов по справах, хоча перебувати в кімнаті не повинен був. Такий ось страшний збіг обставин", – розповідає джерело виданню.

Водночас, повідомляється, що поранений у стрілянині Павло Феденков досі перебуває в реанімації у важкому стані. Для переливання йому потрібна кров будь-якої групи.

У лікарні швидкої допомоги міліція охороняє палату Феденкова, так як він – єдиний свідок трагедії.

До слова, у ЗМІ з'явилися нові фото убивці з "Каравану".

Нагадаємо, раніше виконавчий директор "Каравану" Олексій Тесленко повідомив, що столичний мегамаркет "Караван" обслуговує приватна охорона. Їм заборонено носити зброю.

До речі, Міністр зауважив, сек’юриті могли залишитися живими, якби не зробили помилки. Мовляв, під час затримання чоловіка попросили викласти на стіл вміст кишень, замість того, щоб обшукати його й вилучити предмети, які він міг застосувати. Відтак, МВС ініціюватиме підвищення вимог до підготовки співробітників приватних охоронних фірм.

Як пише "Новий регіон", екс-співробітник МВС Костянтин Стогній заявив, що вбивця з ТЦ дуже схожий на учасника розгромленого восени минулого року в Одесі бандитського угруповання російського кілера Аслана Дикаева.