Він дякує за підтримку бійців добровольчих батальйонів і збройних сил, які змагаються у битві за визволення міста від терористів.

Щойно провідав Семена в лікарні. Поранення він отримав дуже серйозні. Одразу кілька осколків. Але говорить тільки про ситуацію на фронті і в батальйоні, зв'язковий інформує його постійно про бої в Іловайську,
— розповів редактор видання "Цензор.нет Юрій Бутусов, який відвідав Семенченка у лікарні в Дніпропетровську.

"Хочу подякувати усім, хто висловлює мені підтримку, але зі мною все буде гаразд. Нехай вороги не сподіваються: як тільки я встану на ноги, я повернуся на передову. Сьогодні кожен наш успішний бій, кожна наша жертва наближає визволення Донбасу від російських агресорів і терористів. Ми проливаємо нашу кров за Україну з радістю, бо це земля, яка нас і народила. Я хочу взяти особисту участь у звільненні Донецька та інших українських міст. Президент мені подзвонив, наказав два тижні перебувати в спокої. Я сподіваюся, що вдасться втекти на фронт раніше. Слава Україні!" — цитує комбата Бутусов.

Нагадаємо, під час бою за Іловайськ командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко отримав осколкові поранення.

Як повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації, стан Семенченка стабільний, загрози життю немає.