"Щодо своєї декларації про доходи. Хочу бути відповідальним політиком і розповісти докладно. У 2014 році не було можливості заробляти грошей. Війна. Спасибі Народу України що годували, одягали, озброювали "батальйон Донбас". Точно також мої товариші, які взяли в руки зброю, проїдали те що надсилали з дому", — написав Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

По поводу своей декларации о доходах. Хочу быть ответственным политиком и рассказать подробно. В 2014 году не было возмо...

Posted by Семен Семенченко on 17 квітня 2015 р.

Він також розповів, що зараз отримує зарплату нардепа.

Читайте також: Парасюк розповів про свою зарплату на фронті

"Зараз отримую зарплату нардепа, на роботу ходжу пішки або підвозять, коли можуть, бойові товариші на своїх автомобілях. Бізнес і квартира 47 кв. м залишилися на окупованій території. Номер в готелі "Київ" оплачує держава як народному депутату. Хабарів не беру. Похвалитися нічим. Ну та й не заради грошей все це починалося", — написав Семенченко.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції "Об'єднання "Самопоміч" Семен Семенченко задекларував 13 465 гривень доходів за минулий рік. Весь дохід нардепа — становила заробітна плата.