Зараз, я так само, як і ви, дізнавшись про заключення перемир'я, ставлю собі багато питань: що буде далі, чи буде це перемир'я дотримуватись, чи зупиниться Путін на цьому рубіжі чи російські війська підуть далі, що буде восени і взимку, чи буде після чергових економічних труднощів, чергові спроби захопити ще кусок території, чи змиримося ми із поразкою, чи буде Україна без Донбасу сильною і процвітаючою державою, – говорить Семенченко.

Але він зазначає, що, насправді, це все не важливо. Важливо те, як хочемо ми, важлива наша позиція. Тому що, як ми вирішимо, так і буде.

Якщо ми вирішимо, що Україна сильна і незалежна держава, то ми вже зараз повинні припинити істерики, повинні припинити гадання на кавовій гущі. Нам є що робити, давайте використовувати цей перепочинок, – закликає командир батальйону "Донбас".

За його словами, якщо хтось хоче стати корисним для армії, корисним для сильної України, то можна записатись у спортзал, ставати стрілком, заготовлювати одяг для армії на осінній та зимовий періоди.

Тільки не сидіть і не чекайте. Не будьте глядачами і тоді дійсно все буде залежати від нас. Ми повинні бути учасниками і тоді Україна переможе, – говорить Семенченко.