Тут кожен знайде для себе заняття до душі. Хтось біжить гуляти чудовими парками і садами, комусь не терпиться відвідати парки розваг, модниці звичайно ж вирушать на шопінг торговим кварталом Мендон.

Любителів старовини Сеул зачарує неповторністю древніх пагод та палаців, а гульвіс - безсонними ночами у клубах.

Розваги у Сеулі:
Нічні клуби - $15
Парк Lotte World - $15
Ковзанка - $12

Якщо ви належите до останніх, то дорога Вам до Ітевона - одного з найвідоміших нічних кварталів корейської столиці. Тут життя вирує цілодобово. 15 доларів і танцювальні майданчики більшості нічних клубів - ваші.

Після запаморочливих танців веселитися продовжуємо у парках розваг. Їх у Сеулі чимало - Лотте Ворлд, Карібен бей, Еверленд, Дрім Ворлд, Сеул Ленд. Останній розташований у мальовничому, екологічно чистому місці. На території Сеул Ленду, крім атракціонів і музеїв, ви знайдете ще й зоопарк і ботанічний сад. Вартість квитка - 15 доларів.

Музеї Сеула:
Музей історії Сеула - $1
Військовий меморіал Кореї - $3
Музей банку Кореї - $1

Аби краще розглянути всю величність корейської столиці, радимо піднятися на сеульську телевежу. Це до речі один із сучасних символів міста. 7 доларів і ви на висоті 480 метрів над рівнем моря. На 5 поверсі вежі ви знайдете ресторан з прекрасною сеульської панорамою, який кожні 48 хвилин обертається на 360 градусів.

Туристичні об’єкти:
Палац Кьонбоккун - $3
Сеульська телевежа - $7
Храм Чонме - $1

Після сучасних архітектурних шедеврів Сеула можна заглянути і у минуле. До прикладу відвідати Село традиційних будинків. Саме тут у вас виникне відчуття, що ви перенеслися на кілька століть назад. Ну і обов’язковий пункт у програмі - бодай один древній палац Сеула. Ми завітаємо у Кьонбоккун. В епоху династії Чосон це був головний і найбільший палацовий комплекс. Нині це музей під відкритим небом, у який можна потрапити за 3 долари.

Вартість житла:
Хостел - $15
Три зірки - $70
Преміум-готелі - від $200

На завершення кілька слів про вартість мандрівки у Південну Корею. Авіапереліт в обидві сторони - від 1000 “зелених”. Не дешеве у Сеулі і житло. Ніч у хостелі - 15 доларів, номер в готелі середнього класу - 70 зелених. Аби подивитися сни в п’ятизіркових закладах корейської столиці, доведеться розщедритися щонайменше на 200 доларів.