"Як ми можемо проводити реформи, коли у країні війна? Не АТО, а війна. А те, що зараз перемир'я... я хочу сказати, що це — не правда. Саме на Донбасі сьогодні обстріляли місто Щастя. 13 людей — поранені, одна людина загинула. Щастя обстрілюють щодня, бо там — стратегічний об'єкт — Луганська ТЕС. І якщо, не дай Бог, туди влучить снаряд, то вся Луганщина залишиться без світла і це буде колапс", — аргументувала Верігіна в ефірі "Шустер LIVE".

За її словами, сьогодні загинули люди у Гірському, обстрілювали Первомайськ, і Донецьк.

Передовсім слід обороняти свою країну. І не можна здавати жодного шматочка землі. Підписуючи Мінські угоди із терористами, ми замовчуємо проблему, яка існує на Донбасі. Хлопці досі гинуть, досі не одягнені, досі немає зброї і нічим воювати. Держава має думати передовсім про це, думати, як зберегти життя людей,
— наголосила колишня в.о. губернатора.

На це заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків їй відповів, що війна — не виправдання відсутності реформ.

"У багатьох країнах світу, де тривали військові дії, проводилися реформи. Цьому приклад і Сінгапур, і Ізраїль, який постійно під загрозою, і Південна Корея. Мої родичі воюють в АТО з першого дня. А мій фронт тут — змінювати країну", — наголосив Шимків.

Як відомо, внаслідок сьогоднішніх обстрілів з боку терористів у місті Щастя в Луганській області загинула одна людина, ще 16 – поранено. Серед військових втрат немає.