Бій у Вуглегірську. Важкий обстріл позицій ввечері, згодом – нічний бій. Видно, як неподалік падає снаряд, потім сильний вибух. Після нього кілька солдатів залишаються лежати на землі. На формі не видно жодних розпізнавальних знаків чи шевронів. Палають будинки у центрі міста. Так бойовики намагаються витіснити з Вуглегірська українську армію. Мирних мешканців не шкодують.

Радбез переконує, що Вуглегірськ під контролем українських військ.

Протягом дня щодо Вуглегірська надходить суперечлива інформація. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook пише, що розмовляв із начальником Донецької міліції та з бійцями спец-батальйону "Світязь". Мовляв, ситуація контрольована.

Однак журналіст Роман Бурко теж у соцмережі запевняє, що це не зовсім так. Бої тривають. І бойовиків відбити не вдалося.

Пізніше Телеканалу новин "24" вдалося зв'язатися з матір'ю офіцера Андрія Лиховського, який зараз перебуває у Вуглегірську. Близько п'ятої години він сповістив, що їх оточили. Із самим Андрієм зараз зв'язку немає.

Що наразі відбувається у Вуглегірську достеменно невідомо. Інформацію звідти обмежили. Однак точно відомо одне – з міста везуть чимало поранених. І військових, і цивільних.

Нагадаємо, усередині Вуглегірська оточені кілька опорних пунктів, по яких працюють ворожі танки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир батальйону "Донбас", народний депутат Семен Семенченко.