"Мене змушували казати, що я американський шпигун та агент ЦРУ, що американці дають нам гроші та завдання. Щоб не терпіти сильний біль, я розповідав на камеру те, що вони просили. Одного разу вони зняли окуляри та почали торкатися до мого лівого ока. Казали, що зараз його виколють. Після цього я відчув дотик, як мені здалося, леза ножа до ока, після чого я відчув різкий біль на лівій щоці й в мене сильно потекла кров", — згадує Булатов у розмові по телефону із журналістом ВВС Україна.

Читайте також: Булатов хоче переїхати до Німеччини, — ЗМІ

Згодом, додає він, уже наступного дня, вони прийшли і відрізали йому шматок вуха, після чого сказали стати на коліна у визначеному місці й притулитися до чогось руками.

Вони сказали, що зараз будуть мене розпинати. Я відчув лівою рукою дотик якогось предмету — мені здалося, що це цвях, а через мить я почув удар молотка, відчув різкий біль в руці й зрозумів, що мені пробили руку наскрізь. Вони прибили мене до чогось, спочатку одну руку, потім іншу. Після цього взяли якусь ломаку й почали бити по спині, боках, ногах та руках. Внаслідок цього у мене все тіло у синцях,
— розповідає активіст про дії садистів.

У ту мить, пригадує він, просив їх його вбити.

"Терпіти такий біль вже не було сил. Так я провів, за моїми підрахунками, вісім днів", — додав автомайданівець.

Нагадаємо, побитий активіст Автомайдану Дмитро Булатов проходить безкоштовне лікування у Литві. МЗС Литви підтвердило наявність слідів тортур на тілі українського активіста антиурядових акцій протесту Дмитра Булатова.

Як відомо, зниклого активіста Автомайдану Дмитра Булатова знайшли в селі Вишеньки під Києвом 30 січня. Сам активіст розповів журналістам, що невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали. У Булатова є проколи на руках.