Про це Генпрокурор заявив у коментарі "Українській правді", коментуючи заяву депутата Мустафи Найєма про те, що він начебто в Апеляційному суді особисто вимагав визнати незаконними обшуки у затриманих прокурорів.

Інформація, поширена окремими ЗМІ щодо начебто моєї поїздки до суду з метою отримання дозволу на обшук — повна і абсолютна нісенітниця. Не планував і не відвідував будь-якого суду,
— заявив Шокін.

Він також зазначив, що ГПУ не відкривала жодних проваджень проти слідчих і прокурорів, що розслідують справи Шапакіна і Корнійця (затриманих за хабар співробітників ГПУ — "24"), немає.

"Ніяких кримінальних проваджень проти слідчих і прокурорів, які займаються справами Шапакіна і Корнійця не існує. Як не було і не планувалось ніякого обшуку в кабінетах цих працівників", — наголосив Шокін.

Нагадаємо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм повідомив про те, що генеральний прокурор Віктор Шокін тисне на прокурорів свого заступника Давида Сакварелідзе у справі про прокурорів, яких впіймали на хабарях.