Як повідомляє прес-центр АТО, безпілотники загарбників було зафіксовано у небі над Маріуполем, Новомар’ївкою, Григорівкою, Тельмановим, Гнутовим та за маршрутами : Передільське – Щастя, Щастя – Весела Гора, Петрівка – Геївка, Щастя – Станиця Луганська, Жовте – Райгородка, Сміле – Кримське, Маріуполь – Володарське, Капітаново – Новоахтирка, Щастя – Мілова Гора, Нижньотепле – Малинове.

Тобто, найбільшу цікавість терористи проявили до українських позицій в районі Маріуполя в Донецькій області та Щастя у Луганській області.

З 18.00 години минулої доби загарбники зосередили вогонь на Донецькому напрямку. З мінометів калібрів понад 100 мм, арти...

Posted by Прес-центр АТО on 22 травня 2015 р.


З 18-ї години минулої доби загарбники зосередили вогонь на Донецькому напрямку. Водночас на Маріупольському напрямку після 22:45 було тихо всю ніч.

Нагадаємо, українські військові 20 травня збили ворожий безпілотний літальний апарат, який здійснював незаконну аеророзвідку вздовж лінії зіткнення з бойовиками. Вартість одного такого апарата разом з наземною станцією управління становить близько 28 мільйонів доларів.