"Я думаю, що чутки про повторне захоплення (КМДА – “24”) перебільшені. На нашу думку, очевидно, що якась частина людей хотіла залишитися там ночувати. Ми вирішили питання про розміщення цих людей, виставили охорону по зовнішньому периметру, щоб виконати ті умови, які вчора були досягнуті", - розповів Швайка агентству "Інтерфакс - Україна".

Він наголосив, що переговори з учасниками протесту проходили спокійно: “Ми зробили переміщення цих людей в інше приміщення, вони спокійно туди переїхали”.

Читайте також: Захід не визнає сили наступу, — Тягнибок про звільнення КМДА

За його словами, ввечері до КМДА прибула група депутатів від партії “Свобода”, щоб перевірити виконання досягнутих домовленостей.

"На сьогоднішній ранок домовленість виконується і КМДА звільнена", - повідомив Швайка.

Нагадаємо, вчора зранку адмінбудівлю Київради та КМДА на вулиці Хрещатик у Києві передали керівництву Київської міської державної адміністрації.

Після того, як Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок провели розмову із Генпрокурором Віктором Пшонкою, на сайті ГПУ з'явилося повідомлення, поява якого була обов'язковою умовою для набуття чинності "закону про амністію". Людей обіцяють звільнити від кримінальної відповідальності впродовж місяця

Попри це у ніч на сьогодні будівлю КМДА намагалися знову зайняти члени рухів КУПР, Нарнія, Вікінги та інші активісти. Їм завадила Самооборона та “Свобода”.